BURSA / OSMANGAZİ - Nursel Çağlar Anadolu Lisesi

Hayrullah DUMAN

02.12.1971 tarihinde Bursa/İnegöl Gedikpınar Köyü'nde doğdu.Ailesinin 4 çocuğundan en küçüğü ve tek okuyabilme şansına sahip olanıdır. İlkokul –Ortaokul ve Lise öğrenimini Annesinin memleketi olan Konya / Ilgın'da tamamladı. 1990 tarihinde Bursa/Uludağ Üniversitesi – Fen Edebiyat Fakültesi – Tarih Bölümünü kazandı ve 1995 yılında mezun oldu. İlk atama yeri olan Kahramanmaraş / Göksun – Ericek İlköğretim Okulu'nda Sosyal Bilgiler Öğretmeni olarak göreve başladı. Askerliğinin ardından Bartın / Ulus Zafer Köyü İlköğetim Okulu'na atanarak 3 yıl görevinin ardından memleketine döndü. Karacabey İmam Hatip Lisesi'nin ardından Ahmet Hamdi Gökbayrak Öğretmen Lisesi'ne atanarak burada 8 yıl öğretmenlik ve idarecilik görevlerini icra etti. İnegöl Anadolu Lisesi'nde 2 yıl Müdür yardımcılığının ardından Bursa / Yıldırım Ulubatlı Hasan Anadolu Lisesi ve Bursa/Osmangazi Muradiye Otelcilik Meslek Lisesi'nde toplamda 4 yıl Müdür Baş Yardımcılığı görevlerini yerine getirdi.Bursa / Osmangazi Mehmet Zahid Kotku Anadolu İmam Hatip Lisesi Kurucu Müdürlüğü'nün ardından 2017-2018 Öğretim yılında eğitime başlayan şu an görevini yürütmekte olduğu Kazım Baykal Anadolu Lisesi Kurucu Müdürlüğüne ve ardından Müdürlük görevine getirilmiştir.( Okulun ismi Aralık 2019 'da Nursel Çağlar Anadolu Lisesi olarak değiştirilmiş bulunmaktadır.)Kendisine devletin çeşitli makamlarınca verilmiş 8 adet "ÇALIŞKANLIK" gerekçeli belgesi bulunmaktadır.

Yayın: 13.12.2019 - Güncelleme: 02.03.2021 10:16 - Görüntülenme: 3782