BURSA / OSMANGAZİ - Nursel Çağlar Anadolu Lisesi

Ekm

Cumhuriyet'in 100. Yılı dolayısıyla okulumuzda "29 Ekim Cumhuriyet Bayramı" kutlamaları gerçekleşmiştir. Matematik ve Müzik Öğretmenlerinin önderliğinde gerçekleşen kutlamada orotoryo gösterisi yapılmış, şiirler okunmuş ve koro eşliğinde şarkılar söylenmiştir. Bayramımız büyük bir coşkuyla kulanmıştır. Nice 100 yıllara...

Ekm

Codeweek Haftası kapsamında Matematik Öğretmeni Büşra Asa COŞAN 12. Sınıf öğrencileri ile Algoritma ve Akış Diyagramı etkinlikleri yapmıştır.

Ekm

Cumhuriyetin 100.Yili konulu Osmangazi Belediyesinin  1326 Fetih Müzesinde açtığı resim sergisinde 4 öğrencimizin resimleri sergiye katkı sundu.

Ekm

İsmetiye Hasan Orhaneddin Oraokulu 8.sinif öğrencilerine okulumuzu tanıttık.

Ekm

“Uluslararası Afet Risklerinin Azaltılması Günü” kapsamında 13 Ekim cuma günü sivil savunma kulubü önderliğinde okulumuzda deprem tatbikatı gerçekleştirilmiştir.

Ekm

Okulumuz 9. Sınıf öğrencileri Osmangazi Belediyesinin düzenlemiş olduğu Bursa gezisine kaılarak Bursa'nın tarihsel ve kültürel mekanlarını gezmişlerdir.

Eyl

Nursel Çağlar Anadolu Lisesi yaz tatilinin ardından büyük bir heyecanla kapılarını öğretmen ve öğrencilerine açtı. 2023 - 2024 eğitim öğretim yılı açılış töreninde Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa DÜNDAR, Osmangazi İlçe Milli Eğitim Müdürü Gürhan ÇOKGEZER öğrencileri yalnız bırakmadı. Törende Nursel Çağlar Anadolu Lisesi okul müdürü Hayrullah DUMAN ve Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa DÜNDAR konuşmalarını yaptılar. Haziran ayinda okulumuzdan mezun olan YKS Türkiye 2604. sü İsmail ERDEN'e ödülü verildi. Törenin ardından okulu gezen Osmangazi Belediye Başkanı ve İlçe Milli Eğitim Müdürü öğretmen ve öğrencilerle sohbet etti. 12. Sınıf öğrencilerine test kitabı ve birtakım hediyeler takdim edildi. Konferans salonunda protokolle kahvaltı etkinliği gerçekleştirilmesinin ardından program sona erdi.

Eyl

Okulumuz Türk Dili ve Edebiyatı Öğretmeni Tuğba ŞAHİN okulumuzu tanıtan belge hazırlamışytır. Kendisine teşekkür ederiz.

Eyl

Okulumuz mezun ettiğimiz öğrencilerimizden İsmail ERDAN YKS eşit ağırlık alanında Türkiye 2604. sü olarak Marmara Üniversitesi Yönetim Bilisim Sistemleri bölümü kazanmıştır. Yeni eğitim öğretim yılının ilk gününde mutluluğunu bizimle paylaşmak ve gururumuza ortak olmak için okulumuzu ziyaret etmiştir. Öğrencimize eğitim hayatında başarılar diliyoruz.

Haz

Eğitim öğretim yılıni sonlandırdık. Tüm öğrencilerimize iyi tatiller dileriz.

Haz

Tatile sayılı günler kala okulumuz öğrencilerini doğayla buluşturmak amacıyla öğretmenlerimizle birlikte  Botanik Park ve Atatürk Kent Ormanına götürdük. Senenin yorgunluğunu atan öğrenci ve öğretmenlerimiz güzel vakit geçirdiler.

Haz

9. Sınıfların arasında daha önce gerçeklestirdigimiz on elemeler sonucunda kendi geuplari arasında 9/A, 9/E ve 9/I finale kaldılar. Bugün gerçekleştirdiğimiz final yarışmasında başa baş performans sergileyen sınıflarımız arasında 9/İ sınıfı tarih bilgi yarışmasında birinci olmuştur. Katılan tüm öğrencilerimizi kutlarız.

Haz

Ovaakamca ortaokulu öğrencileri okulumuza ziyarette bulundular