BURSA / OSMANGAZİ - Nursel Çağlar Anadolu Lisesi

Şbt

2023 - 2024 Eğitim Öğretim yılı 2. Dönem Öğretmenler Kurul Toplantısını gerçekleştirdik.

Ock

Okulumuz Cavit Çağlar İlkokulundaki öğrencilerle birlikte drama, ritim çalışması ve müzik dinletisi yapılmıştır.

Ock

Dilimizin Zenginlikleri projesi kapsamında 11/E ve 11/H sınıfları arasında bilgi yarışması düzenlendi. Yarışma beraberlikle sonuçlandı

Ock

Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi ve Tarih zumresinin ortak hazırladığı Filistin konulu seminer tüm öğrencilerimize sunuldu.

Ock

İstanbul Bilgi Üniversitesi Eğitim Danışmanı ve İletişim Uzmanı Serkan Duru öğrencilerimize seminer verdi. Kendisine teşekkür ederiz.

Ock

Kariyer Günleri kapsamında Diş Hekimi Serdar Şukla beyi ağırladık. Kendisine verdiği bilgiler için teşekkür ederiz.

Ock

Osmangazi İlçe Milli Eğitim Müdürü olarak atanarak göreve başlayan Metin SEZER' e  Çağlar okullar bölgesi müdürleri olarak hayırlı olsun ziyaretinde bulunduk. Kendisine hayırlı olsun diyoruz.

Ara

Okulumuz Kültür Edebiyat kulübünün gerçekleştirmiş olduğu  etkinlikte Şair Mücahit Ocakden'i Yatağı Küften Bir Çocuk eseriyle ağırladık. Okulumuz Edebiyat Öğretmenleri Yavuz Balı ve Tuğçe Güven rehberliğinde gerçekleşen etkinliğe katılım gösteren herkese teşekkür ederiz.

Ara

Bursa genelinde yapılan turnuvada ikinci olan okul futbol takımımızın kupalari Okul Müdürümüz Hayrullah DUMAN tarafından verildi.

Ara

20 Aralık'ta yapilan deneme sınavında 12/A sınıfından Adem Gümüş ve 11. Sınıflar arasında birinci olan 11/A sınıfından İrem Rana Güven'e başarı belgeleri okul müdürümüz Hayrullah Duman tarafindan takdim edildi.

Nursel Çağlar Anadolu Lisesi olarak

Dilimizin Zenginlikleri projesi kapsamında okulumuz Edebiyat Öğretmeni Gökhan Duran rehberliğinde Safahat Sözlüğü ile ilgili pano ve afiş çalışması yapılmıştır.

Ara

12/G sınıfı sınıf öğretmenleri Melike Muslime CAN OTO ile birlikte "MERAKİ" isimli tiyatro oyununu izlemişlerdir.

Ara

Meslek tanıtımları kapsaminda Fatih Sultan Mehmet Vakıf Üniversitesi öğretim görevlisi İdris Kaydul beyefendiyi avukatlık mesleğini anlatmak üzere okulumuzda ağırladık. Avukatlık mesleği ile ilgili verdiği bilgiler ve deneyimlerini bizimle paylaştığı için kendisine teşekkür ederiz.

Kas

Nursel Çağlar Anadolu Lisesi kariyer günleri kapsamında avukkat mesleğiyle ilgili görüşlerini ve deneyimlerini paylaşması için Av. Emre Bozkurt'u okulumuzda ağırladık.

Kas

Atamızın ölüm yıldönümü 10 Kasım da öncelik olarak saat 9 u 5 geçe sirenlerin çalmasıyla atamıza olan minnetimizi göstermek adına saygı duruşunda bulunuldu. Saygı duruşunun ardından öğretmenlerimizin hazırlamış olduğu anma programı konferans salonunda sunuldu.  Emeği geçen tüm öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.