BURSA / OSMANGAZİ - Nursel Çağlar Anadolu Lisesi

May

12/B sınıfı öğrencilerimiz YKS öncesi piknikte enerji depoladılar. Öğrencilerimize sınavda başarılar diliyoruz.

May

Yarınlara ışık ol projesi kapsamında  okulumuz Nursel Çağlar Anadolu Lisesi ve Demirtaş İsmail Hakkı Bursevi Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencileri ile toplum hizmeti çalışması amacıyla Bursa Yüksek İhtisas EAH hastane sınıfında Müzik,Resim,Ritim ve ebru çalışmaları yapıldı.eğlenceli etkinliklerden oluşan atölyelerle çocuklar ve anneler keyifli zaman geçirdiler.

May

Cumhuriyetin Özel 100'leri" çalışması kapsamında özel çocuklar adına engelliliğin bir dezavantaj değil sadece bir farklılık olduğu ve bu farkındalığı oluşturmak üzere öğrencilerin yaptıkları kültür, sanat ve eğitim faaliyetlerinin sunulması amaçlanıyor.

Yıldırım Hacı Saide Zorlu Özel Eğitim Uygulama Okulu, Yıldırım Hacı Mehmet Zorlu Özel Eğitim Uygulama Okulu, Yıldırım Rüveyde Dörtçelik Özel Eğitim Meslek Okulu ve Osmangazi Nursel Çağlar Anadolu Lisesi öğrencilerinin öğretmenleriyle birlikte katılım gösterdiği etkinlik kapsamında 100 çocuğun ayrı ayrı yaptıkları eserlerin sergi açılışı gerçekleştirildi.

Program, protokol konuşmalarının ardından gerçekleştirilen halk oyunları gösterisi, tiyatro sunumu ve Nursel Çağlar Anadolu Lisesi öğrencilerinin müzik dinletisinin ardından sona erdi.

Mrt

İstiklal Marşının Kabulü ve 18 Mart ÇAnakkale Zaferi kutlamaları okulumuzda gerçekleştirildi.

Mrt

Bu yıl 21. Si düzenlenen kitap fuarına öğrencilerimizle birlikte katılım sağlandı.

Mrt

Okulumuz Fizik öğretmeni Vedat BİRBİR ile öğrencilerimiz Ovaakça Termik Santraline geziye giderek elektrik ustetimi aşamalarını incelediler.

Şbt

Dilimizin zenginlikleri projesi kapsamında Şubat ayı etkinliklerimizi gerçekleştirdik. Anlat bakalım etkinliği ile öğrencilerimiz atasözleri ve deyimleri yasaklı kelimeleri söylemeden anlatmaya çalıştı.

Şbt

Uludağ Üniversitesi Öğretim Görevlisi Tolga Bahadır ŞİMŞEK öğrencilerimize "Geleceğin meslekleri ve tercih rehberliği" hakkında öğrencilerimize bilgi vermiştir. Kendisine teşekkür ederiz.

Şbt

Geçen yıl mezunlarımızdan üniversite sınavında 2600 sıralamasiyla Yönetim Bilişim Sistemleri bölümünü kazanan öğrencimiz İsmail Erden okulumuz öğrencilerine bölüm ve ders çalışma yöntemleri hakkındaki deneyimlerini paylaştı. Kendisine teşekkür ederiz.

Şbt

2023 - 2024 Eğitim Öğretim yılı 2. Dönem Öğretmenler Kurul Toplantısını gerçekleştirdik.

Ock

Okulumuz Cavit Çağlar İlkokulundaki öğrencilerle birlikte drama, ritim çalışması ve müzik dinletisi yapılmıştır.